top of page

Mediahuset

Våre Tjenester

Media Huset som din markedsansvarlig.

Vi kan tilby et bredt spekter av digitale tjenester.

Vi kan hjelpe deg med alt innenfor digital markedsføring eller hosting, drift og service av din nettside eller nettbutikk. 

RÅDGIVNING

Med rådgivning fra oss, får du en personlig markedsansvarlig til din bedrift.
Vi sørger for at du får full oversikt i din digitale tilværelse, og hjelper deg med rett markedsplan for din bedrift.

Google Bedrift Profil

Vi etablerer og optimaliserer din Google bedrifts profil. Med Google oppføring fra oss, sørger vi for at din bedrift holder seg høyt i organiske søk i ditt geografiske område. 
Med dette holder du deg relevant i markedet for din yrkesgruppe. 

Bedriftens ansikt på nett

Nettside fra Media Huset

En hjemmeside er første møte med din bedrift. Førsteinntrykk er viktig, derfor sørger vi for at design og det tekniske bak er i toppklasse.
Hos oss leverer vi nettsider i alle størrelser, og hjelper deg med å integrere dine systemer inn i din nettside eller nettbutikk. 

En nettside tilbyr mange fordeler, inkludert global tilgjengelighet, markedsførings potensial, profesjonalitet, økt troverdighet, kommunikasjonskanaler, e-handels muligheter, datainnsikt, konkurransefordel og kostnadseffektivitet. Den fungerer som et avgjørende verktøy for enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner i den digitale tidsalderen.

Du vil få en individuell tilpasset nettside hos oss.

Nettside

Nettbutikker gir fordeler som global tilgjengelighet, lavere driftskostnader, markedsføringsmuligheter og personlig tilpasning. De gir også innsikt i kunders atferd og utvider salgspotensialet, men krever god planlegging og drift for suksess. Koble til din regnskapsleverandør, fraktløsning og betalinger. Vi hjelper til med hele prosessen fra start til slutt.

Nettbutikk

Kontakt oss

VI GJØR DEG SYNLIG PÅ NETTET 

bottom of page